• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • HOME
  • PL
  • EN
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
logo
  • CZASOPISMO
    • O CZASOPIŚMIE
    • ZESPÓŁ REDAKCYJNY I WYDAWCA
    • INDEKSOWANIE W BAZACH DANYCH
    • STANDARDY ETYCZNE
    • PROCEDURA ANTYPLAGIATOWA
    • PRAWA I OŚWIADCZENIE AUTORSKIE
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
  • AKTUALNY NUMER
  • ARCHIWUM
  • PANEL AUTORA
    • STANDARDY PUBLIKACJI
    • SZCZEGÓŁY REDAKCYJNE
  • PANEL RECENZENTA
    • WYTYCZNE DLA RECENZENTÓW
  • KONTAKT
  1. Strona domowa
  2. Archiwum
  3. Tom 6 Nr 2 (2021)

Tom 6 Nr 2 (2021)

DOI: https://doi.org/10.22630/EIOL.2021.6.2

Opublikowane: 20.06.2021

PDF (English)

Articles

Postawy konsumentów wobec opakowań aktywnych, i inteligentnych w przemyśle spożywczym

Joanna Domagała, Maciej Borkowski, Natalia Gołdyn

5-18

PDF

Zmiany efektywności pasażerskich przewozów kolejowych wynikające z realizacji inwestycji wspieranych z funduszy europejskich

Aleksandra Górecka

19-32

PDF (English)

Analiza preferencji klientów w aspekcie modernizacji lub tworzenia kanałów dystrybucji produktów ekologicznych

Justyna Obrzut, Andrzej Borusiewicz, Ireneusz Kaczmar, Maciej Kuboń, Elżbieta Olech, Ireneusz Żuchowski

33-47

PDF (English)

Motywy wyboru ofert firm przy ubezpieczeniach komunikacyjnych

Aleksandra Plata, Bogdan Klepacki

49-59

PDF

Organizacja procesów transportu wewnętrznego na przykładzie gospodarstwa sadowniczego

Monika Roman, Piotr Gawin

61-72

PDF

Ślad węglowy w sektorze rolno-spożywczym i konsumpcji żywności

Julia Zarczuk, Bogdan Klepacki

73-82

PDF

Europejski transport lotniczy podczas kryzysu Covid-19

Aldona Zawojska, Tomasz Siudek

83-100

PDF (English)

Międzynarodowa polityka środowiskowa i klimatyczna oraz kierunki rozwoju transportu na poziomie krajowym i regionalnym

Maria Zych-Lewandowska, Jakub Majewski

101-110

PDF (English)

Utwórz zgłoszenie

Utwórz zgłoszenie

Ostatnio czytane 60 dni

  • Historia powstania i wykorzystanie Internetu
    76
  • Powstawanie śladu węglowego w branży transportowej
    25
  • Wpływ wdrożenia systemu WMS na produktywność pracy. Przypadek trzech magazynów dystrybucyjnych
    18
  • Kanały dystrybucji wykorzystywane przez organizacje producentów owoców i warzyw w Polsce
    16
  • Ślad węglowy w sektorze rolno-spożywczym i konsumpcji żywności
    16

Informacje

  • dla czytelników
  • dla autorów
  • dla bibliotekarzy
Słowa kluczowe

Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
seria: “Ekonomika i Organizacja Logistyki” 
ISSN: 2450-8055; e-ISSN: 2543-8867; DOI: 10.22630/EIOL

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Instytut Ekonomii i Finansów
Katedra Logistyki
ul. Nowoursynowska 166
02-787 Warszawa

Więcej informacji o systemie publikacji, Platformie i Obiegu OJS/PKP.
Logo UE