• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • HOME
  • PL
  • EN
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
logo
  • CZASOPISMO
    • O CZASOPIŚMIE
    • ZESPÓŁ REDAKCYJNY I WYDAWCA
    • INDEKSOWANIE W BAZACH DANYCH
    • STANDARDY ETYCZNE
    • PROCEDURA ANTYPLAGIATOWA
    • PRAWA I OŚWIADCZENIE AUTORSKIE
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
  • AKTUALNY NUMER
  • ARCHIWUM
  • PANEL AUTORA
    • STANDARDY PUBLIKACJI
    • SZCZEGÓŁY REDAKCYJNE
  • PANEL RECENZENTA
    • WYTYCZNE DLA RECENZENTÓW
  • KONTAKT
  1. Strona domowa
  2. Archiwum
  3. Tom 4 Nr 4 (2019)

Tom 4 Nr 4 (2019)

DOI: https://doi.org/10.22630/EIOL.2019.4.4

Opublikowane: 20.01.2020

PDF (English)

Articles

Historyczno-merytoryczna geneza logistyki

Heorhiy Cherevko, Irina Kolodiichuk, Volodymyr Kolodiichuk

5-12

PDF (English)

Kanały dystrybucji wykorzystywane przez organizacje producentów owoców i warzyw w Polsce

Aleksandra Chlebicka

13-23

PDF (English)

Specyfika logistycznego łańcucha dostaw na przykładzie rynku zbóż

Bogdan Klepacki, Aleksandra Perkowska

25-36

PDF (English)

Wybrane problemy w transporcie żywności z Polski na Bliski Wschód

Marek Ziemian, Jarosław Kobryń

37-48

PDF (English)

Inteligentne łańcuchy dostaw z perspektywy korzyści i kosztów przedsiębiorstw branży transportowo-spedycyjno-logistycznej

Sylwia Konecka

49-59

PDF (English)

Oszacowanie poziomu zaawansowania systemów logistycznych w polskim przemyśle spożywczym

Piotr Jałowiecki

61-73

PDF (English)

Zastosowanie rozmytej metody TOPSIS w zarządzaniu łańcuchem dostaw żywności

Agnieszka Tłuczak

75-83

PDF (English)

Kompetencje cyfrowe w zarządzaniu łańcuchem dostaw

Katarzyna Łukasiewicz

85-96

PDF (English)

Zintegrowane rozwiązania logistyczne w strategiach rozwoju przedsiębiorstw

Anzhela Cherchata, Konrad Michalski, Tetiana Tarasova

97-105

PDF (English)

Utwórz zgłoszenie

Utwórz zgłoszenie

Ostatnio czytane 60 dni

  • Historia powstania i wykorzystanie Internetu
    76
  • Powstawanie śladu węglowego w branży transportowej
    25
  • Wpływ wdrożenia systemu WMS na produktywność pracy. Przypadek trzech magazynów dystrybucyjnych
    18
  • Kanały dystrybucji wykorzystywane przez organizacje producentów owoców i warzyw w Polsce
    16
  • Ślad węglowy w sektorze rolno-spożywczym i konsumpcji żywności
    16

Informacje

  • dla czytelników
  • dla autorów
  • dla bibliotekarzy
Słowa kluczowe

Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
seria: “Ekonomika i Organizacja Logistyki” 
ISSN: 2450-8055; e-ISSN: 2543-8867; DOI: 10.22630/EIOL

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Instytut Ekonomii i Finansów
Katedra Logistyki
ul. Nowoursynowska 166
02-787 Warszawa

Więcej informacji o systemie publikacji, Platformie i Obiegu OJS/PKP.
Logo UE